Login

Register

Login

Register

Termeni si conditii

Website-ul  _____________       este detinut de catre __________, ce contine o serie de reguli pe care vizitatorii sau clientii (dupa caz) trebuie sa le respecte.

  1. Putem sa modificam oricand informatii text sau foto fara sa facem o notificare prealabila in acest sens. Atunci cand este cazul si cand modificarile pot sa afecteze un contract existent, vom anunta pe blog sau pe pagina noastra de socializare modificarile aduse.
  2. Imaginile de pe site pot fi diferite fata de cele reale, pentru un design mai placut si pentru a putea acoperi toate serviciile pe care le oferim.
  3. Aveti dreptul de a refuza produsele sau serviciile pe care le oferim, conform conditiilor legale in vigoare. In cazul in care exista un prejudiciu sau sunteti nemultumiti de serviciile noastre, va puteti adresa autoritatilor sau puteti sa ne contactati pentru a putea discuta despre problema dumneavoastra si sa incercam sa o rezolvam pe cale amiabila (preferam sa ne contactati pe noi).
  4. Termenii si conditiile se pot modifica sau completa ulterior, fara o notificare prealabila.

Continuarea navigarii siteului si a contractarii bunurilor sau serviciilor oferite inseamna acceptul dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa parasiti acest website. Multumim pentru intelegere si colaborare!

WhatsApp Scrie-ne pe Whatsapp