Login

Register

Login

Register

Despre pigmenti

FRUMUSETEA PRIN TEHNOLOGIE

Pigmentii Doreme sunt caracterizati printr-o stabilitate foarte ridicata si o buna predictibilitate in timp. Compozitia perfecta a pigmentilor garanteaza ca nu vor aparea schimbari ale culorii in piele de-a lungul timpului fara a fi nevoie de a se adauga modificatori asa cum este cazul la majoritaea celorlalte branduri de pigmenti. Datorita concentratiei de colorant, pigmentii Doreme nu se disipa in piele cu timpul, ceea ce se transpune printr-o inalta calitate a pigmentarii

Datorita faptului ca pielea se comporta ca un filtru pentru culori si cu timpul efectul se modifica, Doreme a creeat a larga paleta de culori reci, calde si neutre, care, combinate intre ele, rezulta intr-o gama nelimitata de nuante si posibilitati. Folosind o paleta de culori, principiile colorimetriei si ale micropigmentarii, se pot obtine rezultatele dorite.

Doreme currently offers 5 different dye lines for pigmentation of the lips, eyelids and eyebrows, and pigments for correction, camouflage and medical pigmentation.
Doreme ofera 5 diferite linii de culori: pentru micropigmentarea buzelor, genelor, sprancenelor si corectii, camuflaj si micropigmenare medicala.

Sunt 3 liniii pentru micropigmentare a spancenelor: Liquid, Conc si 2Shot cu au densitati diferite care permite folosirea pigmentului potrivit in functie de metoda de micropigmentare si preferintele tehnicianului.

ATENTIE! Trebuie mentionat ca in acceasi gama de culori sunt pigmenti cu acelasi nume dar cu total nuante total diferite. Inainte de a cumpara, va rugam verificati gama de umbre a pigmentului respectiv( care este atasata fiecarui produs in parte); spre exemplu pigmentul Cocoa in Seria Liquid care este un pigment rece(223 Cocoa) , si acelasi Cocoa in gama CONC care este un pigment cald (17 Cocoa). Asa cum se vede, trebuie verificat si numarul dinaintea numelui , cat si gama de umbre atasate fiecarui pigment.

Noua linie organica JMT a fost dezvoltata ca urmare a majorarii reglementarilor UE privind siguranta. Pigmentii organici va ofera o alternativa a pigmenilorcare contin de oxid de fier . Pigmentii organici nu contin (cu exceptia cazurilor in care sunt contaminati) metale sau nichel. Cu toate acestea, nu confunda pigmentii organici cu pigmenti naturali. Pigmentii organici se refera la o clasificare chimica. Toti pigmentii organici sunt produti sintetic pentru a asigura cea mai inalta puritate posibila.

Pigmentii din gama Liquid sunt caracterizati ca fiind cei mai lichizi din toata gama de pigmenti, fapt care ii face ideali in a fi folositi cu aparatul de micropigmentare pentru tehnici de powdering sau fir cu fir. Cu o densitate optima,deoarece nu infunda acul, nu curg si nu se ingroasa in timpul procedurii, ii fac ideali pentru incepatori. Seria Liquid contin culori pentru pigmentarea spancenelor- Eyebrows, genelor- Eyelinner, buze- Lips si pigmentare medicala ( spre exemplu reconstructia areolei mamare) si correctii (cicatrici, decolorarea pielii)- Camouflage si Areola. Linia Correction este destinata corectarii unor linii rezultate din picropigmentari din trecut.

Pigmentii din gama Conc au consistenta cea mai cremoasa dintre toti si de aceea sunt ambalati in recipient sigilat prevazuti cu o pompita. Atat pigmentii din gama Conc, cat si cei 2Shot sunt foarte pigmentati si de aceea ii face utilizabili pentru toate metodele de aplicare.

Pigmentii din gama 2Shot au o consistenta mai deansa si de aceea sunt recomandatati pentru microblading, dar pot fi folositi cu succes si pentru technicile cu aparatul de micropigmentare. Pentru a se obtine o consistenta mai lichida, se pot amesteca cu Booster-ul potrivit. Initial, pigmentii 2Shots erau ambalati in recipiente din sticla dar, la solicitarea clientilor, ambalajul a fost schimbat cu unul mult mai practic din punct de vedere al utilizarii.

În funcție de procedura, se poate folosi unul din cele 3 produse: Lip Booster (roz), pentru micropigmentarea buzelor, Brow Booster (albastru) pentru micropigmentarea sprancenelor și Booster Eye (roz deschis), utilizat în timpul pigmentarea pleoapelor. Un produs suplimentar este Sealer Permanent (alb), care poate fi utilizat pentru diferite tratamente, sub formă de diluant in pigment dar ca si produs de ajutor in vindecare - aplicat după procedură .

Mulți tehnicieni se confruntă cu dificultăți în timpul pigmentării buzelor. Adesea apare o umflare puternică, vânătăi și o retenție slabă a culorii. Buzele sunt foarte bine alimentate cu sânge, iar structura lor necesită o pigmentare adecvată. Lip Booster reduce transportul limfatic și reduce sângerarea, ceea ce îmbunătățește retenția pigmentului dar si minimalizeaza rănile create în timpul procedurii. Booster-ul de buze adăugat la cupa de amestec îmbunătățește în continuare hidratarea buzelor și facilitează implantarea pigmentului. Brow Booster ajută la hidratarea și înmuierea zonei sprâncenelor, îmbunătățește confortul în timpul procedurii și facilitează aplicarea, minimalizand sângerarea. Ajuta la menținerea pigmentului în piele, accelerează vindecarea corespunzătoare a pielii. Boosterul de ochi, ca și în cazul gurii, reduce la minimum vânătăile, dar neutralizează și sarea continuta in lacrimi, ceea ce face procedura mai rapidă, mai eficientă și mai confortabilă pentru client. În plus, minimalizeaza umflarea.

Toti pigmentii din aceste serii pot fi amestecati intre ei in functie de necesitati.

Certificare

Produsi intr-un laborator medical, pigmentii Doreme sunt certificati de catre Institutul German DERMATEST in ceea ce priveste standardele Uniunii Europene. Suplimentar, fiecare pigment a fost testat in ceea ce priveste calitatea produsului de catre SGS (Société Générale de Surveillance),
care confirma ca nu contin metale grele si indeplinesc cerintele globale pentru micripigmentare. Ei sunt de asemena testati de KOREA TESTING & RESEARCH INSTITUDE

WhatsApp Scrie-ne pe Whatsapp